ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2012 14:39

Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε προχθές το βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυκτα φαρμακοποιός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την ώρα που το φαρμακείο βρισκόταν σε διανυκτέρευση.

Το  περιστατικό συνέβη στο κέντρο της πόλης στην οδό Εγνατία, όταν ένοπλος ληστής με την απειλή περιστρόφου αφαίρεσε το περιεχόμενο του ταμείου, έχοντας ακινητοποιήσει τη διανυκτερεύουσα φαρμακοποιό (το σχετικό video δείτε το στο link

http://www.webdesign-solutions.gr/videos
To γεγονός, που παρόμοιά του ζουν σχεδόν καθημερινά φαρμακοποιοί σε όλη τη χώρα, δυστυχώς τεκμηριώνει τις συνθήκες στις οποίες λειτουργούν  τα φαρμακεία και τις πιο επικίνδυνες ώρες του 24ώρου.

Αφιερώνεται δε σε όλους εκείνους που έντεχνα τις αποσιωπούν προβάλλοντας πτυχές που εξυπηρετούν, ή προετοιμάζουν αντιφαρμακευτικά μέτρα.

Ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε για το περιστατικό:  «Ασκούμε ένα επικίνδυνο επάγγελμα. Καθημερινά αγωνιούμε για την σωματική μας ακεραιότητα. Οι επιθέσεις κακοποιών στοιχείων είναι συνεχείς και όσα μέτρα προστασίας και να λάβουμε, ο κίνδυνος για την ζωή μας δεν μπορεί να αποτραπεί, ειδικά τις απογευματινές και τις βραδινές ώρες».