ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ 4ο WEBINAR ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΕΕΑΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΦΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 27 Νοέμβριος 2012 08:05

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 4ο διαδικτυακό σεμινάριο από το ΙΔΕΕΑΦ και τον ΠΦΣ, με θέμα«Εμπορική διαχείριση φαρμακείου», από τις 15:00 έως τις 16:10.

Εισηγητής στο 4ο Webinar είναι ο κ. Αλέξανδρος Δεληκούρας, σύμβουλος επιχειρήσεων

Χορηγός είναι η εταιρεία L'OREAL Cosmetique Active.

Λίγα λόγια για τα webinars

Tο Ινστιτούτο Δια βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ) και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) οργανώνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω διαδικτύου, για το εκπαιδευτικό έτος 2012-2013.
Στόχος των σεμιναρίων αυτών είναι η συνεχής και έγκυρη ενημέρωση των φαρμακοποιών και των βοηθών τους για τις εξελίξεις σε επιστημονικά και κλαδικά θέματα, καθώς και η διά βίου πιστοποιημένη εκπαίδευσή τους σε εξειδικευμένα αντικείμενα που αφορούν φάρμακα, προϊόντα και υπηρεσίες υγείας.
Η μετάδοση των σεμιναρίων θα γίνεται συγκεκριμένες μέρες και ώρες από την ιστοσελίδα του ΙΔΕΕΑΦ (www.ideeaf.gr), ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τους φαρμακοποιούς που παρακολουθούν τα σεμινάρια.
H παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγγεγραμμένοι στα διαδικτυακά σεμινάρια του ΙΔΕΕΑΦ και του ΠΦΣ έχουν ξεπεράσει τους 1.600.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα των σεμιναρίων, αλλά και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια, επισκεφτείτε την ιστοσελίδαwww.ideeaf.gr/webinars