ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ "ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ" PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2015 09:30

Με την συμμετοχή των φαρμακοποιών της Ημαθίας και της Πέλλας, ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής 10 Οκτωβρίου 2015, η ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Νέες προοπτικές στο χώρο του φαρμακείου», που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ.
Την εισαγωγική ομιλία της ημερίδας έκανε ο πρόεδρος του Φ.Σ. Ημαθίας κ. Κίμων Παράσχου, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της ενημέρωσης των φαρμακοποιών σε θέματα που αφορούν στην επιβίωση των φαρμακείων τους σε μια εποχή συνεχών αλλαγών και νέων δεδομένων στη λειτουργία τους και με αναφορά στο έως τώρα πλαίσιο λειτουργίας των φαρμακείων.

 

ΦΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 11 10 15 1

        

  ΦΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 11 10 15 2

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας αναπτύχθηκε το θέμα του ιδιοκτησιακού των φαρμακείων όπως διαμορφώνεται με τα έως τώρα δεδομένα ενώ έγινε και επισκόπηση της λειτουργίας φαρμακείων γειτονικών χωρών από τους κυρίους Δημήτριο Καραγεωργίου, πρώην Γ. Γραμματέα Π.Φ.Σ. και Αργύριο Φουκαλά, Γ. Γραμματέα Φ.Σ. Ημαθίας.

ΦΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 11 10 15 3           ΦΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 11 10 15 4

Ακολούθησε διάλογος και ερωτήσεις προς τους ομιλητές που άπτονται της μελλοντικής κατάστασης αναφορικά με το ιδιοκτησιακό ενώ και ο νομικός σύμβουλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Φίλιππος Γιαννούλης τοποθετήθηκε αναφορικά με νομικά θέματα σε προτεινόμενο μοντέλο μελλοντικής λειτουργίας των φαρμακείων.

Μετά το τέλος της ημερίδας ακολούθησε γεύμα.

Ευχαριστούμε όλους τους φαρμακοποιούς οι οποίοι παραβρέθηκαν και συνέβαλαν με την παρουσία τους στην επιτυχία της ημερίδας.