ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 27 Νοέμβριος 2014 14:14
Νέες οδηγίες για την κατάθεση συνταγών Νοεμβρίου.
 
 
Αλλαγές:Τα πρωτότυπα τιμολόγια και το συνοδευτικό σημείωμα μέσα στο φάκελο με τις συνταγές και τα αντίγραφα εκτός. Ιδιαίτερη προσοχή στη συγκεντρωτική κατάσταση (όλα τα στοιχεία συμπληρωμένα) και στα τιμολόγια (περιγραφές).
 
Εντός φακέλου
Πακέτα με συνταγές α)εκτελεσμένες ηλεκτρονικά β)εκτελεσμένες χειρόγραφα γ)ανασφάλιστων.
Τα πρωτότυπα τιμολόγια φαρμάκων-εμβολίων, ανασφάλιστων τοποθετούνται εντός του πρώτου φακέλου υποβολής των συνταγών. 
Συγκεντρωτική κατάσταση φαρμάκων-εμβολίων
Το πρωτότυπο τιμολόγιο αναλωσίμων μαζί με αποδεικτικό υποβολής στοιχείων περιόδου από Ε-ΔΑΠΥ τοποθετούνται σε υποφάκελο μαζί με τα παραπεμπτικά αναλωσίμων.
Ένα συνοδευτικό σημείωμα της ΚΜΕΣ σφραγισμένο και υπογεγραμμένο.
 
Εκτός φακέλου
1ο πακέτο(με συνδετήρα) αντίφραφ οσυγκεντρωτικής κατάστασης φαρμάκων-εμβολίων, αντίγραφα τιμολογίων (ΦΑΡΜΑΚΑ-ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ)(ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ-ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ)
2ο πακέτο (με συνδετήρα) αίτηση-συνοδευτικό σημείωμα, αντίγραφο συγκεντρωτικής κατάσταση φαρμάκων-εμβολίων, αντίγραφα τιμολογίων,φορολογική ενημερότητα, ασφαλιστική ενημερότητα.
 
Προσοχή οι συγκεντρωτικές καταστάσεις να έχουν συμπληρωμένα όλα τα πεδία (αρ σύμβασης, στοιχεία τιμολογίου, αξία)
Προσοχή τα τιμολόγια να είναι συμπληρωμένα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΠΥΥ στο πεδίο περιγραφή (ΦΥΚ-λοιπά φάρμακα-μονόευρα-πληρωτέο)
 
 
Απομένει να διευκρινιστεί αν τον επόμενο μήνα θα γίνει κατάθεση των συνταγών ανασφαλίστων μαζί με φάρμακα εμβόλια με μία συγκεντρωτική και ένα τιμολόγιο.