Φ.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΗΜΑΘΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 21 Ιούνιος 2017 19:51

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας σε συνεργασία με το τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ημαθίας. Τέσσερα τμήματα αποτελούμενα από φαρμακοποιούς από όλο το νομό παρακολούθησαν τα μαθήματα και έλαβαν την τριετή πιστοποίηση Πρώτων Βοηθειών.

Θλάσεις – Τραύματα – Αιμορραγίες, Δήγματα ζώων – Αλλεργίες – Δηλητηριάσεις,
Κακώσεις σκελετού (Διάστρεμμα – Εξάρθρημα – Κάταγμα), Εγκαύματα, Ηλεκτροπληξία – Επιληψία, Απώλεια Αισθήσεων – Θέση Ανάνηψης – Ξένα σώματα
Ασφυξία – Καρδιακό Επεισόδιο – ΚΑΡΠΑ είναι μερικά από τα βασικά σημεία της εκπαίδευσης, την οποία έλαβαν οι φαρμακοποιοί.

Το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας ευχαριστεί θερμά το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού της Ημαθίας και ιδιαίτερα την εκπαιδεύτρια Λιούλια Χρύσα για τον επαγγελματισμό που υπέδειξε και την άψογη συνεργασία.

Το μέσο ελληνικό φαρμακείο αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης. Οι φαρμακοποιοί μέσα από την συνεχή μας επιμόρφωση στοχεύουμε στη διατήρηση και ενίσχυση του επιστημονικού μας ρόλου, με άμεσο όφελος στον ασθενή και την κοινωνία.

Για το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας

 

Η Πρόεδρος                                         Ο Γ.Γραμματέας
Κατή Σοφία                                    Σταμπουλής Διονύσιος