ΦΣΗ: ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ 2019 PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2019 09:33

Βέροια 17/12/2019

                                                                                            Αρ. Πρωτ. : 485

                                    Προς   όλα τα φαρμακεία – μέλη του ΦΣ Ημαθίας      

ΘΕΜΑ : «ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ 2019»

Σάς ενημερώνουμε ότι κάθε χρόνο οι καταστάσεις απογραφής ναρκωτικών πρέπει να υποβληθούν σύμφωνα με τον νόμο έως 14 Ιανουαρίου στις αρμόδιες Περιφέρειες, αλλιώς επιβάλλονται οι σχετικές ποινές.

Ως εκ τούτου, εκτυπώστε την αίτηση (υπογραφή – σφραγίδα) και το βοηθητικό πίνακα που επισυνάπτονται και απογράψτε τα ναρκωτικά που έχετε στο φαρμακείο σας, ώστε έως 14 Ιανουαρίου 2020 να τα καταθέσετε στην αρμόδια Περιφέρεια.

Ένα αντίγραφο κατατίθεται στην Περιφέρεια και ένα μένει στο φαρμακείο για να σημειωθεί ο αριθμός πρωτοκόλλου. Μην ξεχάσετε να απογράψετε και τα φάρμακα κρατικού μονοπωλίου (δεν απογράφονται αλλά υποβάλλονται με το βιβλίο ναρκωτικών (αφορά όσα φαρμακεία έχουν στο φαρμακείο τους ακόμη απόθεμα, δεδομένου ότι πλέον με τις ισχύουσες διατάξεις δεν υποχρεούται το φαρμακείο να έχει απόθεμα. Το ληγμένο απόθεμα θα πρέπει να επιστραφεί.)

Η κατάθεση μπορεί να γίνει και στο διανεμητικό λογαριασμό μαζί με τις συνταγές Δεκεμβρίου.

Απογραφή ναρκωτικών πρέπει να κάνουν όλα τα φαρμακεία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: σε περίπτωση που έχετε φάρμακα στο φαρμακείο σας, που όμως δεν αναφέρονται στην κατάσταση, παρακαλούμε να τα σημειώνετε στο τέλος του καταλόγου (πριν τα φάρμακα κρατικού μονοπωλίου) στις κενές θέσεις.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΗ ΣΟΦΙΑ                                                  ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

ΑΙΤΗΣΗ                                           ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 (ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ EMAIL ΣΑΣ)