Ημερίδα ΠΦΣ-Θέμα : "Ευρωπαϊκό Πανόραμα: Αυτοφροντίδα και ο συμβουλευτικός ρόλος του Φαρμακοποιού" PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 27 Μάρτιος 2018 09:18
ΠΡΟΣ: Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Χώρας
ΥΠ’ ΟΨΗ: Διοικητικού Συμβουλίου
Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, με στόχο πάντα την προώθηση των επιδιώξεων του κλάδου, καθώς και την εκπαίδευση και ενημέρωση των Ελλήνων Φαρμακοποιών, διοργανώνει, σε συνεργασία με το ΙΔΕΕΑΦ, ημερίδα με θέμα "Ευρωπαϊκό Πανόραμα: Αυτοφροντίδα και ο συμβουλευτικός ρόλος του Φαρμακοποιού", το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, στην Αίγλη Ζαππείου. Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση για προγράμματα ενημέρωσης του κοινού σε Ευρωπαϊκές χώρες, σχετικά με τον αναντικατάστατο ρόλο του φαρμακείου στη διακίνηση των ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. και την "Αυτοφροντίδα". Στην ημερίδα θα μιλήσουν, εκτός από εκπρόσωποι του ΠΦΣ, του ΙΔΕΕΑΦ και του τοπικού Φαρμακευτικού Συλλόγου, η γενική γραμματέας της PGEU, κα Ilaria Pasarani, ο πρόεδρος της AESGP κ. Hubertus Cranz, η γενική γραμματέας της AESGP κα Jurate Svarcaite και εκπρόσωποι από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΕΦΕΧ.
 
Σας καλούμε, εσάς και τα μέλη σας, να παρευρεθείτε στη σημαντική αυτή ευρωπαϊκή συνάντηση, που θα βοηθήσει στην ανάδειξη του φαρμακείου ως μοναδικού καναλιού διακίνησης των ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ., και στη χάραξη ενός προγράμματος επικοινωνίας προς το κοινό για τον ρόλο του φαρμακοποιού, αντίστοιχο επιτυχημένων προγραμμάτων σε άλλες χώρες.
 
Τις επόμενες ημέρες θα σας αποστείλουμε το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας. Έως τότε σας ενημερώνουμε ότι θα διεξαχθεί από τις 11:00 έως τις 17:00 του Σαββάτου και θα παρέχει μοριοδότηση σε όσους την παρακολουθήσουν. Θα περιλαμβάνει διαλείμματα για καφέ και light lunch και δυνατότητα parking, ενώ θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση (με ακουστικά) σε όλη τη διάρκεια, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των ομιλιών θα γίνει στην αγγλική γλώσσα.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ                                             ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΖΗΚΑΣ