ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 14 Μάιος 2018 09:17

 


Αθήνα, 14/5/2018


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ


Αρ. Πρωτ. 1939

ΝΠΔΔ
Προς
τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους
Της Χώρας


Με την αποστολή στους συλλόγους των καταστάσεων των τελευταίων ληξιπροθέσμων οφειλών, θα ολοκληρωθεί η εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΠΥΥ.
Επειδή έχει διαπιστωθεί ότι οι οφειλές για σημαντικό αριθμό φαρμακείων παραμένουν ανεξόφλητες, παρακαλούμε να συντάξετε κατάσταση με τα παρακάτω στοιχεία: την επωνυμία, το ταμείο, τον αριθμό τιμολογίου, την ημερομηνία έκδοσης και το ποσό, καθώς και την ημερομηνία αποστολής τους στο ταμείο.
Τις καταστάσεις αυτές θα πρέπει να τις στείλετε μέχρι τα τέλη του μήνα
(31 /5/2018) στο email του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Φ.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ:

Παρακαλείστε όσα φαρμακεία έχετε ληξιπρόθεσμες οφειλές να αποστείλετε τα παρακάτω στοιχεία: την επωνυμία, το ταμείο, τον αριθμό τιμολογίου, την ημερομηνία έκδοσης και το ποσό, καθώς και την ημερομηνία αποστολής τους στο ταμείο.
Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να τα στείλετε μέχρι 28/5 στο email του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας ή να τα δηλώσετε στο γραφείο του Συλλόγου τηλεφωνικά (τηλ. 2331121183.)