Παρέμβαση του ΠΦΣ στην Διοίκηση του ΕΦΚΑ για την επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει στο σύστημα αυτόματης άντλησης ασφαλιστικών ενημεροτήτων PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 02 Ιούλιος 2024 05:45

Αθήνα,  1 Ιουλίου 2024

Αριθμ. Πρωτ. 2902

Προς : Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Χώρας

Θέμα: «Παρέμβαση του ΠΦΣ στην Διοίκηση του ΕΦΚΑ για την επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει στο σύστημα αυτόματης άντλησης ασφαλιστικών ενημεροτήτων»

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά από αναφορές συναδέλφων, διαπιστώθηκε ότι το σύστημα αυτόματης άντλησης ασφαλιστικών ενημεροτήτων για ένα αριθμό περίπου 1000 φαρμακοποιών, δεν κατάφερε να αντλήσει ενημερότητες και έχει αποστείλει σχετικό μήνυμα email, για το λόγο αυτό στους φαρμακοποιούς.

Ο Πρόεδρος του ΠΦΣ επικοινώνησε το πρωί με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Βαρβέρη, ο οποίος διαπίστωσε ότι το πρόβλημα οφείλεται σε συστημικούς λόγους.

Ζητήσαμε από το Διοικητή του ΕΦΚΑ, να προβεί ο Οργανισμός στην άμεση επίλυση του θέματος με νέα επιτυχή άντληση ενημεροτήτων ούτως ώστε να διαφυλαχθεί η έγκαιρη πληρωμή αυτών των συναδέλφων.

Παρακολουθούμε το θέμα για να διαπιστώσουμε την υλοποίηση των δεσμεύσεων του Διοικητή του ΕΦΚΑ, στον οποίο απεστάλη και σχετική επιστολή.

Με Εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΛΤΑΣ                        ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ